Emballagen styrker Caroline Designs brand og vision

"Det var afgørende, at jeg fik den helt rigtige rådgivning, fordi for en nyopstartet virksomhed, så er der mange andre ting man skal tage sig af"

Caroline Designs

Caroline_Designs

At være en nyopstartet virksomhed er en spændende rejse, men også utrolig krævende. Ikke nok med, at man har ideen og motivationen, så skal man også besidde et enormt gåpåmod til at takle de mange og forskelligartede udforinger man uomtvisteligt vil støde på undervejs. Det kan derfor være en stor fordel og lettelse at søge rådgivning, fordi man umuligt kan stå med alle svar selv. Det har Caroline Ladefoged også måttet sande, da hun startede Caroline Designs.

Caroline Designs tog derfor fat i MC emballage og søgte rådgivning omkring valg af emballage. Det resulterede i et design, der passede perfekt til Caroline Designs værdier.

 • Den hurtige service og kompetence rådgivning betød, at jeg fik kassen præcis som ønsket, både i forhold til form, kvalitet og udseende. En kasse med et enkelt udtryk, med egen tekst og logo, samt i genbrugsmaterialer, fortæller Caroline Ladefoged fra Caroline Designs.

Når visionen er at skabe skjorter i unik kvalitet og tidsløs design, som passer til enhver lejlighed, og som ovenikøbet er lavet af slidstærke og miljøvenlige materialer, så skal emballagen også være unik og afspejle visionen, derfor måtte der en special produceret kasse til.

Skjortekasse_med_indvendigt_tryk_-_brun_kasse

Det er desværre ofte en generel antagelse, at specialproduceret emballage ikke er egnet til nyopstartede virksomheder. Denne påstand viser langt fra det virkelighedsbillede, som MC emballage ser:

 • Det behøver ikke at koste en rumraket, at få lavet en specialdesignet emballage. For nogle brands, så passer en standardkasse bare ikke til udtrykket. Vi anbefaler altid, at emballagen skal passe sammen med produktet, og det budskab man gerne vil sende med det. Fortæller Patryk Dzwoniarkiewicz, der er Product Manager hos MC emballage.

Og det skal i hvert fald ikke være emballagen der skal være den store hovedpine for nyopstartede virksomheder, fortæller Caroline Designs:

 • Jeg har jo aldrig før fået produceret emballage, så det var afgørende at kunne få den helt rigtige rådgivning fra MC emballage, fordi for en nyopstartet virksomhed, så er der mange andre ting man skal tage sig af, afsluttede Caroline Ladefoged.

Er du også interesseret i at udforske din muligheder for specialproduceret emballage? Kontakt vores emballageeksporter, så guider vi dig trygt igennem processen.

Relaterede indlæg
 1. Vi udvider vores sortiment af E-handelkasser

  Med E-handelkasser bliver pakning hurtig og nem som en leg. Og med vores udvidede sortiment bliver det nu endnu lettere at finde en E-handelskasse som passer til lige netop dit behov

  e_handels_kasser
 2. 4547 træer reddet i 2020

  I 2020 har MC emballage og vores kunder været med til at redde 4547 træer fra skovhugst, alene ved brug af papirfyldsløsninger og Pregis' Easypack teknologi. Det synes vi er værd at markere!

  Pregis_2020_Tree_certificate3
 3. Pakkefyld af genbrugspapir er både nemmer og mere skånsom for miljøet

  Mikkelsen Electronics A/S

  Pakkefyld af genbrugspapir betyder nemmere affaldssortering og miljømæssig omtanke

  Hos Mikkelsen Electronics har de skiftet deres EPS-pakkefyld ud med papirfyld af 100% genbrugspapir. Det falder både i tråd med virksomhedens fokus på bæredygtighed og har sikret nemmere affaldssortering for slutkunden.

  pexels-alina-blumberg-5908320
 4. Betonfabrik sparer 17 tons plastik med ny strækfilm

  Ikast Betonvarefabrik A/S

  Efter en dybdegående analyse af produktionslinjen indførte IBF en ny type strækfilm. Det kan tydeligt mærkes på bundlinjen og i CO2-regnskabet.

  Vi bruger flere tusinde ruller strækfilm om året, så enhver optimering kan have stor betydning i det lange løb. Derfor besluttede vi at undersøge, hvordan vi kunne optimere vores strækfilm

  Læs om strækfilmscasen hos IBF

  IBF
Udregn fragt
Din bestilling er overskredet den maksimale størrelse for levering med GLS.Du har stadig mulighed for at gå til kurven, ændre din ordre og opfylde kravene for GLS forsendelse.
Udregn leveringspris:

Fri levering ved ordrer over kr. 1500 ex. moms.

Vi anvender en automatisk fragtberegner, der kalkulerer prisen ud fra den samlede volume. Systemet er ret komplekst og der kan i enkelte tilfælde ske fejl i beregningen. Hvis du mener at beregningen af fragten på din bestilling er forkert, vil vi meget gerne kontaktes.