ESG-rapport 2023

Unavngivet_27_

Vi har netop offentliggjort vores ESG-rapport for 2023. I denne rapport vil du finde detaljerede beskrivelser af vores indsatser og fremskridt inden for miljø, social ansvarlighed og virksomhedsledelse.

Vores kerneforretning som leverandør af industriemballage placerer os i hjertet af dansk industri, hvor vi ikke blot leverer produkter, men også værdifuld rådgivning. Vi forstår den kritiske rolle, emballage spiller i den globale økonomi,
og vi tager vores ansvar som eksperter alvorligt. Det er vores mission at sikre, at vores kunder ikke kun modtager den mest effektive, men også den mest bæredygtige emballageløsning til deres behov.

Gennem årene har vi arbejdet målrettet med at integrere bæredygtighed i alle aspekter af vores forretning. Fra at minimere vores egen miljøpåvirkning til at hjælpe vores kunder med at forstå og reducere deres. Vores tilgang er holistisk; vi ser på hele livscyklussen af et produkt – fra produktion og brug til genanvendelse og bortskaffelse. Dette arbejde er forankret i vores dybe forståelse og respekt for de materialer, vi arbejder med og for deres indvirkning på miljøet.

I denne forbindelse har vi lagt sidste hånd på vores ESG-rapport for 2023.

Du kan downloade og læse vores rapport ved at trykke på her eller på knappen nedenunder.

2L8A0283
Relaterede indlæg
 1. 4547 træer reddet i 2020

  I 2020 har MC emballage og vores kunder været med til at redde 4547 træer fra skovhugst, alene ved brug af papirfyldsløsninger og Pregis' Easypack teknologi. Det synes vi er værd at markere!

  Pregis_2020_Tree_certificate3
 2. Pakkefyld af genbrugspapir er både nemmer og mere skånsom for miljøet

  Mikkelsen Electronics A/S

  Pakkefyld af genbrugspapir betyder nemmere affaldssortering og miljømæssig omtanke

  Hos Mikkelsen Electronics har de skiftet deres EPS-pakkefyld ud med papirfyld af 100% genbrugspapir. Det falder både i tråd med virksomhedens fokus på bæredygtighed og har sikret nemmere affaldssortering for slutkunden.

  pexels-alina-blumberg-5908320
 3. Betonfabrik sparer 17 tons plastik med ny strækfilm

  Ikast Betonvarefabrik A/S

  Efter en dybdegående analyse af produktionslinjen indførte IBF en ny type strækfilm. Det kan tydeligt mærkes på bundlinjen og i CO2-regnskabet.

  Vi bruger flere tusinde ruller strækfilm om året, så enhver optimering kan have stor betydning i det lange løb. Derfor besluttede vi at undersøge, hvordan vi kunne optimere vores strækfilm

  Læs om strækfilmscasen hos IBF

  IBF
 4. Skab mere plads på bundlinjen og klimakontoen med en bedre strækfilm

  Skal din strækfilm være grøn, højteknologisk eller ultratynd?

  Hos MC emballage afspejler vores sortiment af strækfilm hele tiden nyeste produktudvikling. Nye kvaliteter giver din virksomhed mulighed for at skabe mere plads på bundlinjen og overskud på klimakontoen, uden at gå på kompromis med pakningen.

  Forbrugernes stigende bevidsthed om klima og miljø betyder, at de fleste leverandører oplever et stigende incitament til at belaste miljøet mindre. Hos MC Emballage støtter vi op om denne mission. Derfor har vores specialister gjort det muligt for vores kunder at komme et skridt længere på vejen mod klimaindsatsten med et udvalg af bæredygtige strækfilm, der i nogle tilfælde også er en stor fordel for pengepungen.

  IMG_9487_1
Udregn fragt
Din bestilling er overskredet den maksimale størrelse for levering med GLS.Du har stadig mulighed for at gå til kurven, ændre din ordre og opfylde kravene for GLS forsendelse.
Udregn leveringspris:

Fri levering ved ordrer over kr. 1500 ex. moms.

Vi anvender en automatisk fragtberegner, der kalkulerer prisen ud fra den samlede volume. Systemet er ret komplekst og der kan i enkelte tilfælde ske fejl i beregningen. Hvis du mener at beregningen af fragten på din bestilling er forkert, vil vi meget gerne kontaktes.