Indret med palletilbehør

Med palletilbehør kan du let skabe orden, sikkerhed og sågar lette arbejdsgange på dit lager

Billeder_Palleindretning_lille

Dine paller kan let forvandles til at være andet og mere en blot en måde at opbevare og transportere gods fra A til B. Ved at benytte palletilbehør i kombination med palle opnås gode opbevaringssystemer.


Pallerammer

Benyt disse til at skabe en ramme omkring din palle, der fungere som en stærk og fleksibel opbevaring. Pallerammer fås også på specialmål samt med specielle beslag og tryk.


Pallehjørner

Alle steder, hvor paller stables i højden, øger du sikkerheden, ved at anvende pallehjørner, som både bidrager til korrekt stabling og modvirker skrid


Stabelfix palleben

Anvendes mellem pallerammer for at skabe afstand og muliggøre pluk.


Rumdeler

Fungerer som den perfekte opdeling af din palle, så der skabes små rum, hvorved du kan organisere pallens indhold


Plastlommer

Med plastlommer, som hænges på fronten af pallerammen, kan du let og hurtigt identificere pallens indhold og lette arbejdsgangene på dit lager.

Kontakt os
Skriv til os og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.
Relaterede indlæg
  1. Sådan stabler du dine kasser perfekt og sikrer virksomhedens ry

    Det er vigtigt for virksomhedens omdømme, at dine kasser ankommer i ordentlig stand.

    Få oplevelser sender et dårligere signal til modtageren end sammenbraste papkasser. Det kan ødelægge købsoplevelsen, udgøre en sikkerhedsrisiko og være skadeligt for din virksomheds omdømme.

    Her er 3 gode råd.

    2L8A6212
Udregn fragt
Din bestilling er overskredet den maksimale størrelse for levering med GLS.Du har stadig mulighed for at gå til kurven, ændre din ordre og opfylde kravene for GLS forsendelse.
Udregn leveringspris:

Fri levering ved ordrer over kr. 1500 ex. moms.

Vi anvender en automatisk fragtberegner, der kalkulerer prisen ud fra den samlede volume. Systemet er ret komplekst og der kan i enkelte tilfælde ske fejl i beregningen. Hvis du mener at beregningen af fragten på din bestilling er forkert, vil vi meget gerne kontaktes.