Innovativ papmakulator sætter fart på den grønne omstilling hos Triscan
Triscan A/S
Fremtidens lagerhaller er fulde af grønne gevinster og store besparelser. Triscan greb mulighederne med en ny papmakulator fra MC emballage, som sætter fart på virksomhedens grønne omstilling.

Bæredygtige løsninger har længe været på agendaen for mange virksomheder, og Triscan A/S er ingen undtagelse. Autoreservedelsgrossisten har gang i flere projekter, som taler ind i den grønne omstilling ved hjælp af genanvendelse af affald. Senest med en ny papmakulator.
For Triscan handler det om at være med på vognen og gerne på forkant med udviklingen. Triscans lager genererer store mængder overskudspap, som førhen ikke kunne genanvendes. Derfor havde Triscan brug for en papmakulator, som var designet til et moderne lager og omfavner den grønne omstilling. Papmakulatoren, som Triscan modtog fra MC emballage, kan omdanne overskudspap til pakkefyld, som kan genbruges flere gange, hvilket er med til at skabe besparelser og nedsætte CO2-aftrykket hos Triscan.
– Vi har over tid implementeret adskillige tiltag, der har et bæredygtigt fokus og sigter mod nedbringelse af vores CO2-aftryk. Det er særligt inden for energiforbrug og affaldshåndtering at vores muligheder ligger. Det er med at være på forkant og den nye papmakulator er det seneste eksempel på et tiltag der taler ind i den dagsorden og jeg ved at flere tiltag er på vej, fortæller Søren Kaare Nielsen, lagerchef hos Triscan A/S.
Fokus på emballagespild har aldrig været større
I Danmark er den officielle målsætning i 2025 at mængden af emballage, der bliver genanvendt, skal vokse fra 55 til 65 procent. Samtidig viser en rapport, at danske virksomheder med simple justeringer af emballagen kan spare sammenlagt 11,8 milliarder kroner og 600.000 tons C02. Det er her, papmakulatoren kommer ind i billedet hos Triscan.
– Papmakulatoren er kommet til sin ret. Langt størstedelen af den emballage vi får fra leverandører, kan vi nu genbruge til at skabe vores eget fyld til forsendelser. Vi undgår på den måde at købe fyld og smide emballagen ud i vores container til genbrugspap. Genbrugsmaterialet ligger på et højt bæredygtigt niveau, hvilket er en stor gevinst for os fortæller Søren Kaare Nielsen og fortsætter:
– I autoreservedelsbranchen, som vi er en del af, føler jeg at der ligger et særligt ansvar for at arbejde med bæredygtighed i den udstrækning det er muligt. Jeg er derfor meget begejstret for papmakulatoren, fordi den er et godt eksempel på hvorledes vi - og rigtigt mange andre virksomheder som os – relativt nemt kan genbruge pap på en bæredygtig måde.
Se herunder hvordan papmakulatoren bliver brugt hos Triscan A/S.
Rigtig rådgivning giver den rigtige løsning
En papmakulator skal kunne opfylde virksomhedens behov. På baggrund af en behovsanalyse fra MC emballage, modtog Triscan derfor en papmakulator, som er nem at betjene, fylder mindre end konkurrenternes og opererer via et almindeligt 220 volt stik – ikke et kraftstik som mange andre på markedet. Derudover fik Triscan et introduktionskursus til maskinen samt mulighed for at få maskinen på prøve i 14 dage. Denne service gælder for alle kunder hos MC emballage.
– Det er vores generelle tilgang til enhver kundesamtale at finde ud af, hvordan vores produkter kan dække kundens behov. I dette tilfælde imødekommer vi Triscans behov for at reducere deres materialespild i forhold til de papkasser, som de førhen ville smide ud, fortæller Severin Traberg, Salgskonsulent, hos MC emballage og afslutter:
– Vi har en række forskellige produkter på hylden og er derfor helt upartiske, når vi hjælper kunden med at finde den rigtige løsning. Det betyder, at vi kan belyse både fordelene og ulemperne ved produkterne og holde kunderne i hånden hele vejen igennem forløbet.
Vil du også spare penge og CO2 i kampen mod emballagespild? Og vil du høre mere om vores bæredygtige løsninger? Så tøv ikke med at kontakte vores specialister eller udforsk vores udvalg af papmakulatorer.