Økologihavens kasserejser strømliner produktionen

Økologihaven ApS / Rosborg Krydderurter A/S

Da salget af økologiske krydderurter eksploderede, valgte Økologihaven at strømline sin produktion med en kasserejser fra MC emballage.

Læs den gode historie her.

_kologihaven

Der er dage, hvor omlægningen af produktionslinjen skal gå hurtigt og effektivt. Den dag, det skete for Økologihaven, fik teamleder Hans Andersen pludselig travlt. En stor kunde ville ændre på leveringen, og ordren lød på tusindvis af miljørigtige indpakninger med økologiske krydderurter.

Bestillingen gav anledning til en markant effektivisering af produktionslinjen hos Økologihaven, som er en afdeling under Rosborg Krydderurter på Fyn. Hans Andersens team på seks mand skulle nu pakke 20.000 små æsker med krydderurter om ugen og pakke dem i 5000 kasser.

 

”Dér blev vi enige om at automatisere produktionen. Det skåner vores ansatte, som ellers skulle folde tusind papkasser om dagen,” siger Hans Andersen og fortsætter:

”Ifølge vores beregninger tjener kasserejseren sig selv hjem efter to års brug, for den betyder, at vi kan pakke flere kasser meget hurtigere, og det gør os mere konkurrencedygtige. Vi regner faktisk med at blive så attraktive, at vi får flere kunder.” siger Hans Andersen og tilføjer, at kasserejseren uden problemer kan øge produktionen, hvis det skulle blive nødvendigt.

Krydderurter på samlebånd

Økologihavens kasserejser kan folde papkassen og tape den i bunden uden menneskelig indblanding. Således skal Hans Andersens team blot være klar til at fylde kasserne med små æsker med alt fra oregano til koriander. Samtidig er kasserejseren pladsbesparende, fordi papkasserne bliver foldet, når de skal bruges og ikke optager plads i lagerhallen lang tid i forvejen.

Se en video af kasserejseren her: https://vimeo.com/436731393

Kasserejseren blev leveret af MC emballages italienske underleverandør, som specialiserer sig i kasserejsere og kartonlukkere. Det tætte samarbejde med underleverandøren og den solide europæiske byggekvalitet betød, at installationen af kasserejseren foregik nemt og bekvemt.

”MC emballages folk kløede på med krum hals, og de har løst det godt,” siger Hans Andersen.

Stort potentiale

Kasserejsere er endnu ikke særlig udbredte på de danske produktionslinjer, men de kan gøre en stor forskel for mange, mener MC Emballages Product Manager, Lars Elvig:

”Kasserejseren er ideel til webshops og produktionslinjer, som har behov for at rejse mange af den samme slags papkasser hurtigt og effektivt. Den er enormt nemt at betjene, og så fungerer den bare,” siger han.

Sammen med en kollega besøgte han Økologihavens faciliteter for i samarbejde med Hans Andersen at bestille den bedste kasserejser til Økologihavens behov.

”Kasserejsere er efterhånden kommet ned i et prisleje, som er spiseligt for mange. Fordelen er, at vi kan levere den enkeltvist, så man kan udbygge produktionslinjen uden at købe det store totalanlæg. På den måde kan man altid bygge videre på produktionslinjen selv eller bede os om at finde den rigtige løsning,” siger Lars Elvig.

Kasserejseren, som Økologihaven valgte, er en af de mest kost-effektive på markedet og anbefales til virksomheder, som skal rejse mindst 500 kasser ugentligt.

Hvis din virksomhed også leder efter en måde at effektivisere produktionen, så tøv ikke med at kontakte os.

Relaterede indlæg
 1. Vi udvider vores sortiment af E-handelkasser

  Med E-handelkasser bliver pakning hurtig og nem som en leg. Og med vores udvidede sortiment bliver det nu endnu lettere at finde en E-handelskasse som passer til lige netop dit behov

  e_handels_kasser
 2. Skab mere plads på bundlinjen og klimakontoen med en bedre strækfilm

  Skal din strækfilm være grøn, højteknologisk eller ultratynd?

  Hos MC emballage afspejler vores sortiment af strækfilm hele tiden nyeste produktudvikling. Nye kvaliteter giver din virksomhed mulighed for at skabe mere plads på bundlinjen og overskud på klimakontoen, uden at gå på kompromis med pakningen.

  Forbrugernes stigende bevidsthed om klima og miljø betyder, at de fleste leverandører oplever et stigende incitament til at belaste miljøet mindre. Hos MC Emballage støtter vi op om denne mission. Derfor har vores specialister gjort det muligt for vores kunder at komme et skridt længere på vejen mod klimaindsatsten med et udvalg af bæredygtige strækfilm, der i nogle tilfælde også er en stor fordel for pengepungen.

  IMG_9487_1
 3. Innovativ papmakulator sætter fart på den grønne omstilling hos Triscan

  Triscan A/S

  Fremtidens lagerhaller er fulde af grønne gevinster og store besparelser. Triscan greb mulighederne med en ny papmakulator fra MC emballage, som sætter fart på virksomhedens grønne omstilling.

  Triscan
 4. 5 vigtige overvejelser når du skal vælge pakketape

  Tapejunglen kan være svær at finde rundt i, hvis du ikke har erfaring med pakketape eller er i tvivl om, hvilken pakketape der passer bedst til din emballage. Her giver vi dig et overblik over mulighederne og guider dig til at vælge det rigtige produkt til netop dit formål.

  pexels-ketut-subiyanto-4246095
Udregn fragt
Din bestilling er overskredet den maksimale størrelse for levering med GLS.Du har stadig mulighed for at gå til kurven, ændre din ordre og opfylde kravene for GLS forsendelse.
Udregn leveringspris:

Fri levering ved ordrer over kr. 1500 ex. moms.

Vi anvender en automatisk fragtberegner, der kalkulerer prisen ud fra den samlede volume. Systemet er ret komplekst og der kan i enkelte tilfælde ske fejl i beregningen. Hvis du mener at beregningen af fragten på din bestilling er forkert, vil vi meget gerne kontaktes.