Få vores guide: Sådan vækster din virksomhed med miljøfokuseret emballage

Den grønne omstilling er mere aktuel end nogensinde før. Vores miljøaftryk stiger og vi er i højere grad nødsaget til at tænke endnu mere bæredygtigt. Har du svært ved at komme igang med den grønne omstilling, så har vi svaret på, hvordan du kan vækste med miljøfokuseret emballage.

Gr_n_jord

Forkert eller for meget brug af emballage påvirker ikke kun dine udgifter negativt, men har også dårlig indvirkning på virksomhedens CO₂-aftryk, og ikke mindst virksomhedens omdømme.

Men det er muligt at vende tendensen og komme på forkant med udviklingen. Med den rette emballage kan du nedsætte dine emballage-omkostninger med helt op til 25 procent og reducere CO₂-aftrykket med op til 50 procent, mens du differentierer dig fra konkurrenterne og lever op til kundernes krav om bæredygtighed.

Denne guide giver dig:
• Indblik i, hvordan du kommer på forkant med den hastige udvikling på emballage-området
• Konkrete råd til, hvordan din virksomhed kan reducere emballagens CO₂-aftryk
• Historien skjorte-virksomheden Barons og hvordan de skabet den optimale og bæredygtige kasse med store besparelser til følge.

Vil du finde ud af, hvordan din virksomhed kan skabe luft på bundlinjen og overskud på klimakontoen med grøn emballage?

Udfyld formularen og få adgang til guiden

Udregn fragt
Din bestilling er overskredet den maksimale størrelse for levering med GLS.Du har stadig mulighed for at gå til kurven, ændre din ordre og opfylde kravene for GLS forsendelse.
Udregn leveringspris:

Fri levering ved ordrer over kr. 1500 ex. moms.

Vi anvender en automatisk fragtberegner, der kalkulerer prisen ud fra den samlede volume. Systemet er ret komplekst og der kan i enkelte tilfælde ske fejl i beregningen. Hvis du mener at beregningen af fragten på din bestilling er forkert, vil vi meget gerne kontaktes.