Vinkarton - 2 fl. Hvid blanco/glas

Varenummer: 29044
På lager
  • Priser pr STK
  • v/køb à  25 17,45 DKK
  • v/køb à  125 15,52 DKK
  • v/køb à  250 13,02 DKK
  • v/køb à  500 12,06 DKK
Pris fra 12,06 DKK
Priser pr STK
Varen er tilføjet til kurven
Vinkarton - 2 fl. Hvid blanco/glas er tilgængelig i intervaller af 60

Alle priser er angivet uden moms

Mere information

  • Antal pr. kolli 60
  • Antal pr. palle 1800
Mangler du Vinkarton - 2 fl. Hvid blanco/glas, således du kan glæde kunder eller kollegaer med en overraskelse? Hos os tilbyder vi forskellige Vinkarton - 2 fl. Hvid blanco/glas til diverse formål. Hér på siden finder du en Vinkartoner med målene 163 x 85 x 335 mm i Hvid blanco/glas.
Skal du bruge Vinkarton - 2 fl. Hvid blanco/glas i andre mål, faconer eller med tryk, kan vi også hjælpe dig med det. Vi tilbyder nemlig et bredt udvalg, således der er nogle til ethvert behov.
Når du handler ved os, sørger vi ikke blot for at levere produkter i høj kvalitet. Vi sørger også for hurtig levering direkte til døren. Bestiller du ovenikøbet inden kl. 11.30 på hverdage, kan du allerede have din Vinkartoner den næstkommende hverdag.

Specifikationer

Mere information
Format 163 x 85 x 335 mm.
Beskrivelse Vinkarton
Bredde 85
Kvalitet .
Tykkelse .
Farve Hvid blanco/glas
Kerne ø .
Type Vinkartoner
Fefco .
Tryk .
Produktnavn Vinkarton
Overflade .
Brudstyrke .
Udregn fragt
Din bestilling er overskredet den maksimale størrelse for levering med GLS.Du har stadig mulighed for at gå til kurven, ændre din ordre og opfylde kravene for GLS forsendelse.
Udregn leveringspris:

Fri levering ved ordrer over kr. 1500 ex. moms.

Vi anvender en automatisk fragtberegner, der kalkulerer prisen ud fra den samlede volume. Systemet er ret komplekst og der kan i enkelte tilfælde ske fejl i beregningen. Hvis du mener at beregningen af fragten på din bestilling er forkert, vil vi meget gerne kontaktes.