Vinkarton - 2 fl. Sort rustik

Varenummer: 29045
På lager
  • Priser pr STK
  • v/køb à 25 14,43 DKK
  • v/køb à 125 12,41 DKK
  • v/køb à 250 10,19 DKK
  • v/køb à 500 8,94 DKK
Pris fra 8,94 DKK
Priser pr STK
Varen er tilføjet til kurven

Antallet skal være deleligt med 1. Vælg det ønskede antal.

Vinkarton - 2 fl. Sort rustik er tilgængelig i intervaller af 25

Alle priser er angivet uden moms

Mere information

  • Antal pr. kolli 25
  • Antal pr. palle 1800
Mangler du Vinkarton - 2 fl. Sort rustik, således du kan glæde kunder eller kollegaer med en overraskelse? Hos os tilbyder vi forskellige Vinkarton - 2 fl. Sort rustik til diverse formål. Hér på siden finder du en Vinkartoner med målene 167 x 85 x 360 mm i Sort rustik.
Skal du bruge Vinkarton - 2 fl. Sort rustik i andre mål, faconer eller med tryk, kan vi også hjælpe dig med det. Vi tilbyder nemlig et bredt udvalg, således der er nogle til ethvert behov.
Når du handler ved os, sørger vi ikke blot for at levere produkter i høj kvalitet. Vi sørger også for hurtig levering direkte til døren. Bestiller du ovenikøbet inden kl. 11.30 på hverdage, kan du allerede have din Vinkartoner den næstkommende hverdag.

Specifikationer

Mere information
Format167 x 85 x 360 mm
FarveSort rustik
TypeVinkartoner
Udregn fragt
Din bestilling er overskredet den maksimale størrelse for levering med GLS.Du har stadig mulighed for at gå til kurven, ændre din ordre og opfylde kravene for GLS forsendelse.
Udregn leveringspris:

Fri levering ved ordrer over kr. 1500 ex. moms.

Vi anvender en automatisk fragtberegner, der kalkulerer prisen ud fra den samlede volume. Systemet er ret komplekst og der kan i enkelte tilfælde ske fejl i beregningen. Hvis du mener at beregningen af fragten på din bestilling er forkert, vil vi meget gerne kontaktes.